tak bohužel můžu taky potvrdit špatnou zkušenost s baterii. Loni jsem koupil novou Vartu do mojí předešlé motorky Suzuki Volusia a tento týden jsem zjistil, že v ní odešel asi jeden článek. Chtěl jsem jí dnes nastartovat a zatočila dvakrát a hotovo. Ztratila kapacitu, je rychle vybitá a zase rychle nabitá. Ač jsem to s péčí nepřeháněl, staral jsem se o ní přes zimu dostatečně, řekl bych. Zítra jí chci reklamovat, ale jestli je pravda jak napsal Mirlos, že tyhle baterky mají roční záruku, tak mi to uteklo o pár dnů.

Na druhou stranu mě to alespoň dneska donutilo vyrobit startovací kabely, které od teď budu vozit ve Venturce pro případ náhlého úmrtí její baterie.

Jo, ještě mimochodem, prosím nemá někdo z vás náhodou el. schéma rádia, myslím přímo osazení těch desek součástkama. Někdo u Venturky "odborně" spravil nehrající jeden kanál tak, že ustřihnul dráty od levého předního repráku a napojil ho na pravý. Tak jsem rádio vyndal, rozdělal a takhle to vypadá, když se vám rádiem prožene voda.

Díky. Všem hezký zbytek víkendu přeje Jarda.