Ahoj všem,
tak bohužel můžu taky potvrdit špatnou zkušenost s baterii. Loni jsem koupil novou Vartu do mojí předešlé motorky Suzuki Volusia a tento týden jsem zjistil, že v ní odešel asi jeden článek. Chtěl jsem jí dnes nastartovat a zatočila dvakrát a hotovo. Ztratila kapacitu, je rychle vybitá a zase rychle nabitá. Ač jsem to s péčí nepřeháněl, staral jsem se o ní přes zimu dostatečně, řekl bych. Zítra jí chci reklamovat, ale jestli je pravda jak napsal Mirlos, že tyhle baterky mají roční záruku, tak mi to uteklo o pár dnů.
Na druhou stranu mě to alespoň dneska donutilo vyrobit startovací kabely, které od teď budu vozit ve Venturce pro případ náhlého úmrtí její baterie. Přes kabely z Venturky Sůza naskočila na otočení.
Jo, ještě mimochodem, prosím nemá někdo z vás náhodou el. schéma rádia, myslím přímo osazení těch desek součástkama. Někdo u Venturky "odborně" spravil nehrající jeden kanál tak, že ustřihnul dráty od levého předního repráku a napojil ho na pravý. Tak jsem rádio vyndal, rozdělal a takhle to vypadá, když se vám rádiem prožene voda.
Díky. Všem hezký zbytek víkendu přeje Jarda.