arnošt píše:Nazdar chlapáci! Já čistím bílé boky koncentrovaným autošamponem Wynn´s a potom opláchnu a za ty dva roky , co to takhle dělám , jsou pořád pěkně bílé. A na plexi i na přilbu mám za pár korun přípravek Perfects , který je určený na čištění obrazovek LCD a TFT a brýlí a jsem též spokojen.(mám ho v mém e-shopu
http://www.perfectspro.cz ) a můžu ho přivézt na Sázavu nebo na Doubici.Tož to jsou mé zkušenosti.... No a jinak u nás dnes sněžilo jen málo, jaro je skoro v plném proudu....
Ahoj Arnošt
!!! PLEXISKLO !!!Ahoj Arnošte a ostatní čistitelé,
jen maličkost k tomu plexisklu.
Mastnota se na leštění plexiskla používá už létapáně, dřív stačil jakýkoli olej.
Nejedná se o čištění ve smyslu mytí plexiskla a to podotýkám, ale jde o záležitost optického odstranění škrábanců na plexisku již řádně umytém. Proto nejlepšího efektu dosáhneme při oboustrané aplikaci ( nelze použít na brýle, zpětná zrcátka a displeje ). Všichni máme plexi poškrábané všemi směry, což je patrno proti sluníčku zvláště u o odmaštěného plexi při použití různých čistících prostředků. Mastnotu škrábance nasáknou a po vyleštění flanelovou košilí, se stanou na čas neviditelné a plexi je úžasně průhledné. Ovšem jen do té doby, než zase zmasakrujeme hejna vyžraného hmyzu, což až tak neplatí na Korsice a jihu Evropy, kde po 14 dnech intenzívního ježdění netrefíte ani mouchu
Čauky Mirlos