od Luboš » pon 09. led 2023 18:06:09
Tak myslel jsem, že pokud Petr napíše no comment, tak již není třeba cokoli dodávat, ale zřejmě to tak není. Tak že jsem rád, že jsi se konečně vyjádřil, že jet nechceš. Jenom bych předpokládal, že pokud někam z jakýchkoli důvodů jet nechci, a je mi jedno či z finančních důvodů, nebo jiných, nebudu se k tomuto již vyjadřovat.
Jestli máš potřebu udělat vlastní akci Rumunsko, založ si vlastní vlákno.
To že Rumunsko je na 2 dny, mě přijde opravdu úsměvné, sám jsem tam pobyl týden a potřeboval bych alespoň měsíc, abych si ho projel. Nejkrásnější trasy měří 2400 km. Tak až to budete dávat, rád bych se přidal, ale asi bych vám nestačil, tak asi ne. Jenom pro porovnání, na Elbě bylo tolik ježdění, že by na nás mohl trajekt počkat.
Co se týče ubytování, né že je adekvátní ceně, ale lepší. To asi každý musí zvážit podle své kapsy. Vždy je něco levněší, ale pokaždé levnější nemusí být nejlevnější. Domníval jsem se, že poloviční cena než v ČR, za prvotřídní služby pro tebe nebude tolik, nehledě na to, že pití bylo za nákupku.
Věřte, že je mě srdečně jedno, kolik se vás přihlásí, snažil jsem se jenom něco pro vás udělat, tak prosím již žádné sračky.