ZASE JEDNA VELEVYDAŘENÁ AKCE ! Pěkné kochací úseky s pěkným asfaltem, pěkné svezení, dobrej program, počasí z velké části taky bezva, skvělá zábava, všeobecná veselost a výborná pálenka. MOC TI DĚDKU DĚKUJEME !!! Mirlos a Evík
P.S. dorazili jsme domů v pořádku, kontrola tu nebyla, takže je to O.K.
Dědečku Hříbečku, moc díky za krásnou akci. Zvládls to na 200 % .Dojel jsem se sluníčkem po poledni, pak jsem bohužel musel do pracovního procesu. Ale teď už jsem doma. Děkuji také všem účastníkům zájezdu a těším se na příští setkání. Arnošt
Ahoj všem ! Dědku jsi jednička, dopadlo to výborně a myslím, že všichni byli spokojeni. Laťka je hodně vysoko ale vynasnažíme se abychom v Orlických nezklamali. Zdravíme a znovu vás všechny zveme na Orlické hory II. Ota a Dáša.
Ahoj Dědku Mooc pěkně si to zařídil, nejsi ty kouzelný dědeček , prostě super sraz, super lidičky a super slivovička a další slova jsou zbytečná, všichni zúčastnění ví, jak to vše bylo děkujeme Ps: cesta domů po D1 kupodivu bez problému a tak jsme byli na oběd doma
Ahoj , děkujeme všem za bezva akci a Dědkovi za perfektní program a organizaci. Cesta domů byla v pohodě , ale trochu jsme zmokli. Zdraví Martin a Monika
Dobré ráno pořadatelům i všem zúčastněným, bylo fajn, počasí nad očekávání, slivovička dle očekávání, cestou domů jsme sestřelili dva zamilované ptáčky. Až jednou umyju, podívám se co mi způsobili Ještě jednou moc děkujeme. EDA a Libuška
PS: Kromě Jelínka mi už teď vrtá hlavou i muzeum v Otrokovicích.