Pozdrav ze záhrobí,
ahoj kamarádi, vzhledem k tomu že jsem neměl šanci absolvovat s vámi Sudety, jelikož jsem si zrovna užíval prázdniny na morfiu (což, přiznám se zas tak špatný nebylo, ačkoli si toho moc nepamatuju), určitě moc rád dorazím na tento víkend, přesto že pro mě slibovat něco vzdálenějšího jak dnešní večer je docela zavádějící. Ale pokud to můj stav dovolí, tak určitě dorazím. Co se týká ubytování, vzhledem k tomu že kromě kraba si s sebou musím vozit další bonus a vzhledem k únavě která z jízdy stoprocentně přijde bych pokud to bude jen trochu možné rád poprosil o samostatné spaní, samozřejmě jen pokud to nezpůsobí nějaké veliké potíže. A co se týká stravy, je mi to úplně jedno, neb toho moc nesním a vzhledem k tomu, že myšlenku neudržím víc jak dvě minuty
, už teď nevím co v tom jídelníčku bylo. Myslím že nějaký kuřátka, tak klidně si ty mrtvý ptáky dám.
Toto je Dedoušku z mé strany asi vyčerpávající info a jak jsem řekl, pokud to situace sebe míň dovolí, dorazím i se svým žluťákem abych vás všechny mohl pozdravit.
Díky a zdravím Roman