já mám v plánu obě akce v jeden den. Jedeme tam s mým bývalým šéfem a kámošem co spolu jezdíme na trikách.Po neděli se ho zeptám jak to vidí časově co a kdy a zavolám Ti. Danča pujde taky a rádi vás uvidíme. Takže dám ještě vědět.
V pátek ráno v 5.28h odjíždíme (já, syn, zeťák a dva kamarádi) ze Zlína. Jako vždy se ubytujeme na Žižkově v hotelu Golden City - garni . Po snídani jedeme na první veletrh do Letňan a v sobotu do Holešovic. Už se těším a všechny Vás rád uvidím...
Tak Mirlosku hlavně se uzdrav my se tedy nakonec pojedem podívat zítra. Tak snad se potkám aspoň s dědkem zdar. V sobotu má být teplo a tak když bude sucho asi vytáhnu stroj kolem komína.
Tak vás tady zdravím před dvěma lety jsem jel v pátek Letňany dopoledne a lidí jako smetí, odpoledne Holešovice těsně před odjezdem HD do Letňan a to docela šlo. Tentokráte to byla sobota a po jedenácté hodině hlava na hlavě , tak jsem to vzdal , uvažuji příště do Brna, tak se nechám překvapit
Přesně taky jsem byl v pátek napřed v Holešovicích a dobrý. Pak mne vyhnala zvědavost do Letňan a hnus! Hlava na hlavě hnusné drahé občerstvení (zlatokopové a podvodníci) a tak jsme se rozloučili s kámošema a jeli jsme s dančou spátky do Holešovic a pobyli skoro do večera a tam pohoda.Mrzelo mne že se nikde nezůčastnilo Rewaco. Ale stavby v Holešovicích neměly chybu.