Ahoj parto,
UŽ ZA TŘI TÝDNY !!!, takže předpokládám plnou účast. Právě jsem se vylízal z pěkné polízanice a od pondělka jsem zase práce schopen, pak ještě čekám na přední brzdové kotouče a snad už to bude jen dobré.
Připomínám, že ty dva dny vyjížděk budou záležet hodně na počasí. Budeme se pohybovat většinou na úzkých komunikacích, mezi mnoha malebnými vesničkami, které často navštěvují filmaři a samozřejmě krásnou krajinou v okolí Vlachova Březí, Bavorova, Vodňan, Netolic, Prachatic a Krumlovska. Prokřižujeme řádně Blanský les, navštívíme hrad Helfenburg s nádherným výhledem, dáme lanovkou Kleť - hvězdárna + rozhledna, v epicentru selského baroka Holašovicích poobědváme atd a snad i ta enduro vložka bude.
Pro účastníky akce ELBA : probereme organizační záležitosti, kde se třeba připojit na trase tam a ohledně bydlení na cestě, případně vyjížďka v krásném okolí ubytování, dostanete lodní lístky a samolepky, no a já si od vás každého vezmu 50 Euro zálohy.
Dále ti co předpokládají příjezd od Písku budu ještě informovat o dopravní situaci, neboť u Vodňan je brutální dlouhodobá objížďka. Přes Budějovice je to naopak ideální příjezd směrem na Písek a za Češnovicemi vlevo na 145-ku a krásně do Netolic. Nemá cenu chvátat, stačí když přijedete kolem 18:00hod. Budu stát před Rychtou.
Tak se mějte, už se těším
čauky Mirlos