Ahoj Mirlosi,
já bych si teda jednu nášivku vzal, pokud je to ještě možné. Jsem tu nový, tímto zdravím všechny Venturáky současné i předešlé a samozřejmě i jejich drahé polovičky. Venturku jsem náhodou objevil na inzerát den po štědrém dni a padla mi tak do oka, že jsem ji měl za týden doma přepsanou. A z toho jsem ještě 4 dny váhal jestli koupit nebo ne. Pak jsme si zajeli s manželkou na ní sednout a bylo rozhodnuto.
Svezli jsme se na ní teprve až minulou neděli. Manželka nadšená, já trochu rozpačitý pocit, ale jinak taky spokojenost. Venturka je dost těžká na předek a trochu mi vadí ty "gumový řídítka". Pocit vlnění mi není moc příjemný, ale je to asi na zvyku. Mimochodem, nezkoušel jste někdo dát řídítka natvrdo, zajímalo by mě jak velkej je rozdíl v přenosu vibrací. Taky by mě zajímala historie Venturky, tak kdyby jste jí někdo poznal, dejte mi prosím vědět. Díky. Samozřejmě jsem jí hned kouknul pod sukně, abych se s ní seznámil a odstranil případné závady, třeba jako špatně zapojený přídavný světla. Na ty jsem měl podezření už podle svitu.
Nechci tady psát hned román, takže se zatím loučím.
Zdraví Jarda.
001.JPG
002.JPG
003.JPG
004.JPG
005.JPG
006.JPG
007.JPG
008.JPG
009.JPG
010.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.