Slovensko 2014

Informace o plánovaných akcích a srazech.

Re: Slovensko 2014

Příspěvekod EDA » úte 10. čer 2014 6:23:51

Přátelé,
o víkendu bylo zase teploučko ( až moc ) a tak jsem opět vyrazil do Tater ladit akci, tentokrát autem a s celou famílii. A nyní fakta:

1. Recepce v Bešeňové je tragická, zaplatit tři pokoje a odečíst zálohu bylo nad jejich síly. Proto budu raději na místě od vás vybírat doplatek ve výši 31,20 EUR na osobu a vše doplatím najednou.

2.Na recepci bude připraven seznam ubytovaných dle pokojů ( přezdívky a číslo pokoje ), prosím nic neřešit, dát občanku a usmívat se. Případné záměny pokojů, kdo s kým si uděláme sami přímo na ubytovně.

3. Na recepci dostanete na ruku čip, který slouží jako klíč, ale i jako prostředek na placení jídla a pití. Při check-out budete už platit jenom vlastní útratu cash nebo kartou ( doporučuji ), počty jim moc nejdou.

4. Recepce je logicky na samém konci areálu, turistická ubytovňa GIO, kde bydlíme je pro změnu na samém počátku, takže chce to orientační smysl, dám sem ještě mapku.

5. Tatranská magistrála již byla otevřena, všude samé polomy a holá pláň. Na vrcholcích pořád sníh.

6.Pozitivní je, že jsem našel restauraci, kde nám v pátek dají najíst bez předchozího objednání jídel. Narozdíl od soboty.

7. V Polsku je jedna z nejpěknějších cest v opravě, doufám, že to stačí do srpna dodělat.

8. Odpolední káva bude v pátek v Zakopaném, v Polsku, takže budou třeba zloté. Budu mít dost u sebe, je tam i směnárna, karty neberou. Kurs cca 7,-kč za 1 zlotý. Kopeček zmrzliny 2,5 zl., káva 5zl., zákusek cca 5-7zl.

Koupání parádní, cesty slušné. Večer hodím pár fotek. Už se na vás těším.
EDA

FOTO: http://fotoeda.rajce.idnes.cz/Tatry_2014#
Naposledy upravil EDA dne stř 11. čer 2014 8:50:06, celkově upraveno 1
EDA
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod Mirlos » úte 10. čer 2014 10:16:35

no já to tušil, že jedeme skoro do Asie :lol: :lol: :lol: nevšední kulturní zážitek.
Mirlos
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod milan » úte 10. čer 2014 16:20:31

Hlavně, aby tam do té doby nejezdily tanky z UK
Milan
milan
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod petrskutr » pon 07. črc 2014 21:20:59

Vážení přátelé ANO
po týdenim putování po slovensku předávám následné informace.
najeto cca 2ooo km po ruzných částech slovenska

Policejní kontroly na každom kilometry.toliko radaru a policejních hlídok za týden jsem neviděl v čechák za pět let.
Všude samá omezeni 70 50 a hned radary .Za dvoji překročení rychlosti o 3 km okamžitě zadržují vodičák.
Silnice samá díra mimo hlavní tahy a beno za 1.50 euro za litr při kurzi 27.40 není také žádná hitparáda.
O cenách stravování v turistických centrech ani radši nekomentuji

Takže sumam sumárum Slovensko na dovolenou už zase dlouho nemusím

Petrbmw zatím s vodičákom
petrskutr

Příspěvekod golett » sob 19. črc 2014 5:00:12

No přátelé, přes poměrně nepříznivou ekonomickou situaci na "slováči" Vám všem co se zůčastníte přejeme mnoho pěkných zážitků ( už za ty prachy si to zasloužíte ;) ) Já se od 10.8. budu pár dní motat zase v Beskydech a bydlet budeme jak jinak než " U Fandy " Budu sice na motorce, ale na dva dny jsem si v Black Riders pronajal Rewaco a budu testovat co na to záda. Poslední dobou mne bolí stále více a tak hledám přece jen alternatívu abych nemusel od řídítek zcela. Pokud záda řeknou " GUT " volba bude jasná i když spousta z vás jste odpůrci tříkolek, že to je invalidní vozítko no ale já bohužel invalida vlasně jsem a tak se uvidí. Na obsazení Sudet ještě dá li zdraví, na Venturce dorazíme a těšíme se na shledání s vámi. Tak si to u našich bratrů Slováků užijte a bezpečně prokličkujte nástrahami radarů a hlídek v zelených ještě bolševických uniformách ( nebo je už oblékli do nového? ) Těšíme se na nějakou fotodokumentaci a videa. :D ;)

Jirka a Danča
Jirka
golett
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod EDA » čtv 24. črc 2014 11:13:39

Přátelé,
blíží se termín akce, takže se objevují problémy. Včera to odpískal Petrskuter, dneska s konečnou platností Dědek s Milenou a s problémy vytvořený zasedací ( spací ) pořádek vzal za své. Upozorňuji, že již nyní je storno poplatek ve výši 50% a strmě narůstá. Takže má-li ještě někdo zaječí úmysly, s přihlédnutím k vlastním dobru dejte mi co nejdříve avízo.
Jsou tedy volná 3 resp. i 4 místa, máte-li tedy možnost sebou někoho přibrat, dejte mi neprodleně vědět. Nerad bych odpadlíky připravil o peníze. Pokud tak neučiníte do neděle, začnu hledat sám.
EDA
EDA
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod milan » sob 26. črc 2014 8:29:43

... kontrolní otázka. Jsou tam ručníky-osuška, nebo je potřeba si vzít vlastní?
Milan
milan
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod EDA » pon 28. črc 2014 5:32:11

Ahoj Milane a všichni ostatní,
na pokojích jsou ručníky i osušky na bazény v ceně. Za příplatek je jenom župán, ale nevím kolik stojí, nikdy jsem ho nepůjčoval.. K vodě to chce jenom nějaké žabky, jinak nepotřebuješ nic. Jsou tam i lehátka grátis.
Padla otázka kolik euráku sebou. Doplatek v hotovosti je 31,20 EUR/osoba. tak 5,-EUR/osoba na jeden vstup, 1,50 EUR za motku na parkovné a pak už jenom benál a vlastní spotřeba. Takže dle mého soudu 100,-EUR/osoba je při troše skromnosti postačující.
Jinak vidím, že žádné náhradníky jste nesehnali, takže to zkusím sám, ale taky to nijak dobře nevidím. Nejpozději ve středu musím zaslat storno, aby to bylo "jen" za těch 50%.
Tak na viděnou v Tatraách.
EDA
EDA
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod EDA » pon 28. črc 2014 9:16:04

Přátelé,
a je to tady, jak jsem dříve avízoval musíme si jeden oběd vybrat předem. Takže s chutí do toho a půl je hotovo.
Poprosím jméno a výběr polévky a hlavního jídla z jídelního lístku, který si musíte otevřít zde: http://www.hotel-diery.sk/terchovska-koliba-restauracia-terchova/
Pěkně děkuji za pochopení.
EDA
EDA
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod Lumír » pon 28. črc 2014 19:21:11

Ahoj Edo.
Na slovensko můžeme přijed až v pátek, musíme oba ve čtvrtek do práce. Doufám že s tím nebude žádny problém.
Lumír a Petra.
Lumír
člen RSV klubu
člen RSV klubu

PředchozíDalší

Zpět na plánované akce