JIHOČESKÉ VELIKONOČNÍ SETKÁNÍ VENTURE 2014

Informace o plánovaných akcích a srazech.

Re: JIHOČESKÉ VELIKONOČNÍ SETKÁNÍ VENTURE 2014

Příspěvekod pitris » čtv 20. bře 2014 5:37:55

milan píše:Tak bez rovnou pod kudlu. Ja jsem po operaci menisku byl za 3 tydny lyzovat.

čest stary
tak to si ocelovy seveřan :shock:
mi když udělali prave koleno, tak na 14 dni sem nafasoval berličky a pak sem musel nějakou dobu kolenko rozcvičovat.
a stejně mi to zrobili na hovno, bo koleno čas od času boli, zatěž pouze s ortezou a nohu zdaleka neprohnu tak jako tu levou.
tuž tak, tuž zdar pitris
pitris
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod Mirlos » ned 23. bře 2014 7:23:33

Ahoj parto,
takže Pitríska jsem odhlásil díky tomu kolénku, ale jinak platí vše jak bylo dohodnuto.
Prosím Luboše nebo Petra ať se vyjádří ke společnému bydlení na třílůžáku, aby Petr nemusel platit 600 za dvoulůžák.

Jinak upozorňuji, že akce nebude připravena podle zvyklostí napřed projeté trasy, tak to bude alespoň dobrodružné. Silnice jsou tam dost špatně značené, ale jinak asfal ujde. Každopádně navštívíme Třeboň a Český Krumlov a něco mezi tím dám ještě vědět, neboť do května je ještě všude zavřeno.

Vzhledem k závažnému problému nešlo trasu projet, přestože jsme se nacházeli v epicentru oblasti.
Včera v krásném počasí jsem v plechovce s Evíkem a psem brázdil Novohradsko a hned dopoledne asi patnáct kiláků od Kaplice jsem na jedné zastrčené cestě trefil kámen, který jsem proti slunci neviděl a prorazil olejovou vanu.
Následovalo asi třicet všelijak kombinovaných telefonátů, než se mi podařilo sehnat odtah do místa bydliště ( 150km ),
takže čekačka na odtah v zapádákově bez hospody od půl jedenácté do tří, no a v půl šesté jsme dorazili k domovu. Dnes to hodíme na zvedák a zjistíme co a jak. Auto v hajzlu, motorka rozhozená, tak asi vytáhnu kolo :(
Čauky Mirlos
Mirlos
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod golett » ned 23. bře 2014 14:31:49

ČUS Mirlos,
když to bylo o víkendu, měl si zavolat a já bych přijel, pokud jak píšeš to bylo tak složité sehnat někoho v místě. :D
Nevím koli Tě ten odtah celkem stál. Já bych si vzal max.něco na naftu, jak to tak počátám nějakých 1000,-kč Udělal bych si výlet na jih, odtáhl Tě domů a pokecali bychom. :lol Vana je plechová nebo hliníková? Spíše za A a jestli jsi to zjistil hned a nejel tak to nebude tak hrozné max jsi ještě přibral sací koš. Já taky ještě nemám motku zdaleka připravenou a čas se krátí. :roll: Jo a jestli tam kde si prorazil tu vanu povede trasa ježdění tak potěšpánbů :mrgreen:
Jirka
golett
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod Mirlos » ned 23. bře 2014 18:04:00

Ahoj Jirko,
to tahání aut vůbec není jednoduché pokud nemáš podvalník nebo přímo odtahovej aparát. Nebrzdí to, nezatáčí, a navíc je to těžká potvora, takže žádnej špagát. Vana je hliníková a není momentálně k sehnání ( teda mimo značku nová od Fiatu ) Za ten odtah jsem dal 3000,- Kč a to mi má pojišťovna ještě nejmíň 1800 vrátit. Levnějš by mi to nikdo neudělal za 300km.
TOU CESTOU NEJEDEME A NENÍ V PLÁNU, TO BYLA MOJE PRIVÁTNÍ ZÁLEŽITOST PO 8 LETECH.
Hlavně nám musí vyjít počasí, je tam nádherně.
Čauky Mirlos
Mirlos
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod petrskutr » pon 24. bře 2014 17:54:22

Ahojky Mirlosi
Po dohodě s Lubošem ,bude mít dvojlužkač dle požadavku
Pokud by majitel pensionu chtěl někoho přidat :roll: na muj dvojlužák pokoj ,
nejsem proti ,stejně bude jenom na přespání.Jinak ho zaplatím dle plánu.
Petrbmw
petrskutr

Příspěvekod golett » pon 24. bře 2014 21:24:32

Štve mne že nemohu pobejt déle skrzeva Dančinu práci :twisted: :mrgreen:
Jirka
golett
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod Mirlos » úte 25. bře 2014 22:12:41

Ahoj Petře,
budeš mít dvoulůžák za 500,-. Zkoumám počásko na všech frontách, ale zatím v tom maj bordel stejně jako v reálu. U nás v Nepomuku bylo dnes jak v Benátkách, ale v Plzni napadlo asi 8 cm sněhu, takže je to ve hvězdách.
No, Jirko taky někdo musí vydělávat chechtáky, né ? Evík je už skoro rok na pracáku a je to sakra znát. Zvlášť když se podělá plechovka nebo něco jiného.
Doufám, že jsou ostatní v pohodě. Už se těšíme.

HLAVNĚ VESELÝ ŽIVOT :) :D :lol: čauky Mirlos
Mirlos
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod OtaHruby » stř 26. bře 2014 17:26:29

Ahoj Mirlosi,
předpokládám, že bys byl rád abychom ti všichni ještě jednou potvrdili že přijedeme. Tedy za nás ano. Taky tuším, že máš s přípravou dost starostí a s rozbitým autem dvojnásob. Tedy pokud budeš cestou improvizovat, mám dobrý a vyzkoušený typ. Cesta z Greinu směrem na České Velenice. Je to vyhlášená motorkářská trasa, silnice č 119. Perfetní asfalt jedna zatáčka za druhou, fakt super z vlastní zkušenosti doporučuji. Ale to ty jistě znáš.
Tak ať se ti daří a těšíme se na "šmerkust". :lol:

P.S. Já jedu o víkendu kontrolovat cesty na Moravě.
OtaHruby
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod golett » ned 06. dub 2014 19:14:54

Zdar Mirlosi asi jsem to nějak popletl budeme také až do pondělka takže dvě noci 19. a 20.4 Jestli to půjde doobjednat budu Ti vděčen :roll: Takže přijedeme v sobotu a domů pojedeme v pondělí Velikonoční. Pokud to půjde poopravit. :?: ;) ?
Jirka
golett
člen RSV klubu
člen RSV klubu

Příspěvekod petrskutr » pon 07. dub 2014 6:48:56

Čago Mirlosi

Obsadím celý dvoulůžák, pojede se mnou Roman co byl s námi u Edy

Petrbmw
petrskutr

PředchozíDalší

Zpět na plánované akce