Ahoj parto,
takže Pitríska jsem odhlásil díky tomu kolénku, ale jinak platí vše jak bylo dohodnuto.
Prosím Luboše nebo Petra ať se vyjádří ke společnému bydlení na třílůžáku, aby Petr nemusel platit 600 za dvoulůžák.Jinak upozorňuji, že akce nebude připravena podle zvyklostí napřed projeté trasy, tak to bude alespoň dobrodružné. Silnice jsou tam dost špatně značené, ale jinak asfal ujde. Každopádně navštívíme Třeboň a Český Krumlov a něco mezi tím dám ještě vědět, neboť do května je ještě všude zavřeno.Vzhledem k závažnému problému nešlo trasu projet, přestože jsme se nacházeli v epicentru oblasti.Včera v krásném počasí jsem v plechovce s Evíkem a psem brázdil Novohradsko a hned dopoledne asi patnáct kiláků od Kaplice jsem na jedné zastrčené cestě trefil kámen, který jsem proti slunci neviděl a prorazil olejovou vanu.
Následovalo asi třicet všelijak kombinovaných telefonátů, než se mi podařilo sehnat odtah do místa bydliště ( 150km ),
takže čekačka na odtah v zapádákově bez hospody od půl jedenácté do tří, no a v půl šesté jsme dorazili k domovu. Dnes to hodíme na zvedák a zjistíme co a jak. Auto v hajzlu, motorka rozhozená, tak asi vytáhnu kolo
Čauky Mirlos