Zdar Arnošte,
je něco nového ve výrobě držáků stožárků Sezona se sice blíží zvolna ale.......... snad příjde.
Netlačím jen se poptávám
Mirlos píše:!!! VLAJEČKY !!!
Ahoj praporečníci je to tady - 250,-Kč kus. Budu je mít stále v kufru, takže s předáním žádný problém ( myslím i po někom poslat )
Čauky Mirlos
martinž píše:Ahoj,
to je dobrá zpráva. Stožár jsem už vypotil viz foto. Asi si ji vyzvednu na Sázavě.
Martin
golett píše:Přátelé,
uvažoval jsem kde sehnat materiál na stožárky sklolaminátový prut průměr 10 mm. Jak jsem šmejdil po netu padla mě do oka věc co Vás asi rozesměje a kterou hodlám použít jako tělo stožárku. Nechal jsem si to poslat do práce a balíček vyzvedly a vyplatily děvčata z našeho sekretariátu, protože v tu chvíli jsem v officu nebyl. Když jsem přišel začaly se vyptávat co jsem to koupil a dobíraly si mne že když to jako zaplatily že si to nechají. No a já na to odvětil "no když myslíte že tu věc můžete použít jako předmět osobní potřeby tak vám to věnuju". Tak ony na mne co prý to je? Já odvětil TYČE OHRADNÍKU NA KRÁVY Z kanclu jsem letěl i s balíčkem že mne v první moment dámy zapomněly zkásnout Takže přátelé tady je odkaz dokonce barvu možná nebudu muset upravovat vzhledem k barvě mé motorky:
http://www.elektrickeohradniky.cz/eshop/elektricky-ohradnik/sloupky-a-tycky-pro-elektricky-ohradnik/tycky-pro-elektricky-ohradnik/11641650-tycka-sklolaminatova-110-cm--10-mm-s-naslapkou-a-dvema-izolatory.html
Materiál dobrý a cena za hubičku
Zpět na příslušenství, doplňcích a oblečení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník