Ahoj chlapi,
možná jste si všimli, že na mou venturku používám zásadně běloboké dunlopky , protože se mi zdá, že k tomuto stroji pasují a sluší . Tak jsem teď po cca 15 000 km pořídil novou sadu. Kochal jsem se krásnou bílou barvou boku jen krátce, po ujetí asi 250 km jsem na zadní gumě náhodou objevil trhlinu, protože jinak si toho ani nevšimnete, jak je kolo schované.
V mém servise mě řekli, že to asi nebude moc nebezpečné a že to bude asi jen povrchová vada, ale já k tý gumě nemám už důvěru. A navíc ty bílé boky jsou ozdobné a ne aby byly s praklinou a to vše za skoro 5000,- Kč .Zdá se mi,že po ujetí dalších asi 80 km se praklina zvětšila. Myslím, že asi nikdo z vás podobný problém neměl nebo se pletu? Tak to teď budu reklamovat, ale to znamená koupit novou gumu, nechat přezout, poslat vadnou gumu k prodejci a čekat. Na základě poslaných fotek mi to neuznali a prý to je možná mechanicky poškozené z mé strany - to teda nevím jak chtějí pneu osobně prozkoumat. Tak uvidím, jak se to bude vyvíjet ...
Zdravím všechny a přeji vám gumy bez praklin Arnošt