Ahoj přátelé, velké díky za parádní akci patří Otovi a Dáše. Vybrané ubytování nemělo chybu umístěním, vybavením ale i pro velkou vstřícnost pana majitele. Cesta domů proběhla suchou nohou a ve 12 jsem měl ustájeno. Díky též všem za milou společnost a myslím, že laťka pro KOSU byla dost vysoce nastavena. Tak ať nám ta zima co nejlépe uběhne a ahoooooj se všemi na jaře.
Ahoj všem, cesta domú v pohodě . Otovi a Dáše děkujem za bezva organizaci a výborné stravování. Užijte si zimních radovánek a v květnu ahoj. Martin a Monika
Ahoj všem účastníkům na Kose 1 Oto a Dášo mooc děkujeme za krásné prostředí,milou společnost, luxusní ubytování a organizační program. Musíme vypíchnout kachnu s plackami, super , no prostě, Kosa jak má být pěkně nabroušená . Omlouváme se za zkrácenou účast, cesta domů na pohodu v 19hodin. Ať nám zima ve zdraví uteče a na jaře Ahoj Garfild a Božíí
Ahoj Kosáci! Veleděkujeme ještě jednou Otovi a Dáše za zajímavou a dobře připravenou akci se vším všudy. Domů jsme dorazili trochu zmrzlí až kolem sedmé večer se zdržením v Kutné Hoře. Ovšem POZOR ! Přesně 10 km od domova v 18:45 jsme trefili srnce na zadek asi v sedmdesáti po ostrém dobrzdění. Prostě se náhle zleva vynořil, já zařval, brzdil a rána kolem někam na prdel nebo zadní packy a ještě jsem ho chytil pravým předkopem. Kupodivu nás to nehodilo ani s osy jízdy, ani jsme nezastavili, tma jako v řiti, motorka jela, jen jsem se obával, že bude přední blatník a ty plasty kolem v hajzlu. Pocit jako když narazíte předním kolem do pověšeného pytle s obilím. Tak nějak to bouchlo a odhodil jsem ho stranou. Být to na komoru, jsme tam ještě teď. Doma pod světlem jsem nenašel sebemenší poškození ( uvidíme podrobně ve dne ), jen chlupy zůstaly na předkopu. NEUVĚŘITELNÉ ŠTĚSTÍ !
Otíku a Dáši. Moc děkujeme za skvělou akci a návštěvu vaší nádherné chatky s pořádným turkem. Domů jsme dorazili zmrzlí ale bez deště v 16h. Vypustil jsem na sebe bojler horké vody a zazdil to deci naší Valašské pálenky..
Na všechny se znovu těší Dědek a VeVe..
Milošku ještě teď mě děsí představa plácnout sebou na zem. Proto na motorce nerad jezdím ve večerních a brzkých ranních hodinách. Hlavně bando opatrně ať se sejdeme na jaře v plné síle...