od pitris » úte 12. led 2016 20:02:49
POZOR POZOR POZOR JESENÍKY 2016
V prvé řadě se omlouvám za způsobený zmatek, ale MUSÍM změnit termín Jesenického tripu.
Vysvětlím:
Nuže, když jsem se u Jirky v Dolte dozvěděl že loni u něj koncertoval TRAKTOR, byl sem nasraný, že jsem nespojil naši akci s tímto koncertem. V době kdy sem plánoval jsem to ovšem nevěděl. Letos to vím od minulého týdne.
Tímto odvolávám co jsem odvolal výše v mém příspěvku a provolávám slávu TRAKTORU a Jirkovi, že mi totok zavčas řekl.
Tedy KONEČNÝ, PRÁVOPLATNÝ A HLAVNĚ NEMĚNNÝ TERMÍN JESENÍKU JE:
18. - 21. Srpna 2016
V praxi to znamená že od čtvrtka budeme vegetit sami, podobně jako vloni a v sobotu se budeme moci zůčastnit koncertu, který proběhne dole v táboře u chatek za bazénem. Účast na koncertě je samo nepovinná. Kdo půjde a kdo nepůjde je věcí každého samého člověka dobrého. V sobotu tedy počítám s plným domem a tak je nezbytné přihlásit se na tomto vlákně co nejdříve, aby nám Jirka zabukoval slušné pokoje.
Ps. Kdo neznáte tedy vězte, že TRAKTOR je vynikající rocková kapela. Již 4 x jsem byl na jejich koncertu, vždy to byla pecka. Jsou to moji milášci. Takže to beru jako třešničku na dortu letošních Jeseníků.
Proto prosím děkuji za pochopouš a HLASTE SE
Se soudružským pozdravem
BANIK PIČO se loučí
Pitris.