Čágo kamarádi Den D se přibližuje ,ale předpověd Aladin na zítra ,to vypadá na plovací blány.Musí v pensionu asi zprovoznit sušárnu asi dost v pátek zmoknem .Tož klasika víkend. Ze severu jedem v kompletní sestavě .
Přátelé, přejeme vám s Libuškou vydařenou akci. Petr sice trochu sýčkuje, ale počasí vám určitě vyjde, vždyť to neorganizuje Oťas. Takže jezdcům suchou stopu a ledvinkám mokrou pomlázku. Ne naopak. Já si budu "užívat" domácí atmosféru a s Natálkou ladit formu na přijímačky. V neděli určitě taky dám nějakou komínovku. EDA
Čau Edíku, pozdravujem Tebe,Libušku a celý Tvůj klan amazonek Škoda že se neukážete. Já zase nemohu na jižní Moravu. Těším se že letos určitě pár dní strávím v Havířově a okolí. Nebránil bych se tomu nějaký den pobejt ve středisku U Fandy. Až budeme v Havířově chceme se stavit taky v Těšíně, Danča tam nějaký čas chodila na školu. Jo hold při "Ťulamorkové" smršti, kterou chystám nám budete chybět. Zdraví Danča a Jirka
Čau vy gizdi Asi už jedete na místo co. já sedím doma na hajzlu, kakam, píšu vám tuto zprávu a tiše závidím. No a těším se na Moravu. Tak ať vám to vyjde. Zdravi Pitris chachar z OV.
No jo. Jsme tu a kalíme. Jako vždy. Místní pivo je skvělé a vínečko dobré. Jen to počasí nám na cestu moc nepřálo. Ráno +2, déšť celou cestu až do Buďejc a v příjezdu +8 stupňů. Zduř. Baník ...
AHOJ VŠECI ÚČASTNÍCI VELIKONOČNÍHO SETKÁNÍ, Moc vám děkuji za účast na vcelku zdařilé akci, za milou společnost, za veselé večery a kázeň na cestách. Dále děkuji bohu Virakočovi, že nám dopřál poměrně skvělé počasí ve srovnání s jinými místy v Česku a my mohli neohroženě valit suchou stopou. Dorazili jsme k domovu před chvilkou v pohodě, jen u Volyně nám tam zase vlítnul srnec, ale ušlajfoval jsem to. Zdravíme z Nepomuku a těšíme se na brzkou viděnou. Čauky Mirlos a Evík
také jsme dojeli v pohodě domů . Akce neměla chybu (Monika tvrdí,že chyba byla-úhoř v Třeboni),počasí skvělé ,už se těšíme na Moravu. Mějte se. Zdraví M+M
Ahoj všem, i my jsme v pohodě dojeli domů. cestu jsme si ještě malinko prodloužili a tak nám víkend dal pěkných 1000 kiláčků. Všem vám ještě jednou děkujeme za bezva společnost a ahoj v Čejkovicích !!
Čejkovice Vám budeme tiše závidět ale zároveŇ ze srdce přát. Dorazili jsme také v pohodě a světe div se, často za sluníčka. Díky Mirlosovi a Evičce za pěknou akci. Speciálně pak ještě poděkování za nouzové zajištění pro případ dojití benzínu při dojezdu na pumpu. Čau zase někde. Danča Jirka