Ahoj řezníku,
vítej v klubu a dej vědět kdy se ukážeš ? Jak na to koukám, tak se těch motorek hned tak nezbavíme, furt nás pronásledujou
ať už to je zlatka, černá, červenka nebo zelenka, pořád se to točí
Hlavně veselý život
Čauky Mirlos
Mirlos píše:Ahoj řezníku,
vítej v klubu a dej vědět kdy se ukážeš ? Jak na to koukám, tak se těch motorek hned tak nezbavíme, furt nás pronásledujou
ať už to je zlatka, černá, červenka nebo zelenka, pořád se to točí
Hlavně veselý život
Čauky Mirlos
bicman píše:milan píše:Ahoj,
bud vitan mezi pacienty. Ale koukam, ze se muzes pochlubit zajimavym zamnestnanim. Takze jsi take potencialni zakaznik. Budes mit u Vas snad nejakou ptotekci.
Ahoj, ano - již mám rezervovaný stůl, na kterém se sám odpitvám, neb co si neuděláš sám, jako bys neměl
golett píše:bicman píše:milan píše:Ahoj,
bud vitan mezi pacienty. Ale koukam, ze se muzes pochlubit zajimavym zamnestnanim. Takze jsi take potencialni zakaznik. Budes mit u Vas snad nejakou ptotekci.
Ahoj, ano - již mám rezervovaný stůl, na kterém se sám odpitvám, neb co si neuděláš sám, jako bys neměl
Jestli se mohou na váš stůl dostat i motorkáři po nehodě tak jednou jsem už měl koupený lístek do Brna a nejsem sám např Mirlos by mohl souhlasit že? To si Tě asi budeme muset předcházet aby jsi nám případně na tom stole dal něco pod prdel aby ten stůl tolik netlačil. Pokud tu prdel ještě budeme mít
arnošt píše:Ahoj Bicman, vítej mezi námi ! Nějak se nám rozmáhá moravská větev, ale to je správně neb Brno je moje rodné město... . Setkáme se v Čejkovicích, to je kósek od Brna a barvu Vendy neřeš - vybral sis tu nejlepší a v počtu už budeme těsně za černými... . Zdraví Arnošt s Járou
Dědek píše:Ahoj Bicman..
Taky Tě zdravím. Abych nebyl pozadu s názorem na Tvoje zaměstnání, tak hlásím, je to paráda.. Další Moravák a ještě má možnost sehnat lacino (náhradní díly) pro nás motorkáře.. Na naše mazlíky seženeš všechno, ale co my? Jak se něco zešrotuje, upadne, (nebo stářím pokazí), obracím se na Tebe.. Vítej v klubu a na viděnou v Čejkovicích .
Dědek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků