Ahoj přátelé,
dobrých dvacet minut jsem psal příspěvek, který mi pak díky ztátě připojení někde zmizel. Jsem pěkně
Takže znova. Jsem rád, že si všichni tak vzorně objednáváte papání. Je vidět, že vám záleží na tom, co máte v bříšku, ač někteří tvrdíte opak.
Po všech letošních peripetiích dnes večer konečně odjíždím na urlaub. Do 8.8. o mně neuslyšíte, takže vám dám několik dalších informací.
K dnešnímu dni je nás tedy závazně přihlášeno 24 osob. Dobrá informace je, že máme k dispozici celkem 33 postelí, ta horší, že jenom v deseti pokojích resp. v pěti 2-3 lůžkových pokojích a v pěti 3-6 lůžkových apartmánech. Takže někteří budete muset spát po třech resp. čtyřech osobách. Kdo mě znáte, tak víte, že si potrpím na pohodlí a tato situace, kdy vám nemůžu všem nabídnout plný komfort mě mrzí. Pokoje jsou novoučké, čisťoučké a samozřejmě s vlastní sociálkou. Apartmány jsou velmi prostorné, některé s kuchyní i společenskou místnosti ( kde můžeme zapařit po zavíračce ) a navíc vždy zůstane jedna nebo dvě postele volné. Teda zůstaly by, kdyby Aleš nepožádal o další ubytování pro kamarády. Takže Aleši nemám ve zvyku odmítat dobré lidi a motorkáře už vůbec ne, takže počítám s dalšími 4 osobami a dvěma motocykli. Musím vás ale dát na 6-lůžkový apartmán a Jarina přesunout k někomu jinému. Pokud chrápe předem se omlouvám. Tím bych již považoval kapacitu ubytování za naplněnou. V případě dalších požadavku, bych začal ještě shánět další penzion v blízkém okolí.Hlavně ať si také objednají jídlo.
Teď něco málo ekonomiky. Cena za osobu a noc činí 420,-kč. Je jednotná pro pokoj i apartmán, ať se nehádáte. Někomu se mmůže zdát, že ve srovnání s ceníkovou cenou jsem se moc nesnažil, ale pozor cena je včetně pátečního DJ ( cca 2000,-kč ) a včetně sobotního Bowlingu na celý večer. V ceně je také samozřejmě snídaně a vstup na bazén a whirpool.
Z jídelníčku jste jistě poznali, že bude třeba i trocha Eurochechtáku a nějaké prašule na různé vstupy. Holt bez peněz do hospody nelez a Beskydy jak je vidět začínají býti v kurzu.
Takže zatím tolik, užívejte slunečného počasí a relaxujte.
Poz. Milane díky za nabídku na zhotovení samolepek, ale už jsem to nějak pořešil.
EDA