]Ahoj všem,
v Beskydech jsem slíbil a v Orlických "dostal za úkol" zorganizovat prodloužený víkend na Jižní Moravě.
Proto, že tam mám pár známých a taky mám, myslím, dobrý vztah k dobrému vínu, předkládám vám první vizi.
Termín je dán a ubytování zajištěno v penzionu u Maňáků v Perné http://www.manakovi.cz/index.php?menu=12
Ubytování je ve vícelůžkových apartmánech pro cca až 40 lidí, chlapi a ženský zvlášť, cena za noc se snídaní 350,- Kč
Plánovaný program: první den vyjížďka po Mikulovsku cca 150 km viz příloha, druhý den buď další část Moravy nebo projížďka po
rakouském příhraničí. Pokud by měl někdo nějaký dobrý typ nebo návrh, usnadnilo by mi to práci, přeci jen ze Žamberka se to chystá hůř ale není to podmínkou. V programu bude jistě prohlídka Mikulova a exkurze do nějakého vinařství. Problém je jen s ochutnávkama, řídíme. Přesto bych něco připravil, určitě by byl jeden večer ve sklepě u penzionu (nabízejí cimbál), druhý večer buď u sousedů nebo někde jinde ale to bychom si museli sehnat autobus Na podrobnosti je ještě dost času, toto je jen první návrh se kterým začínám pracovat. Tedy pište svoje názory, závazné přihlášky a zálohy budu vybírat až později.
všechny zdravím O a D. [attachment=0]mapy Mikulov.jpg[/attachment