Ahoj, jak nejsem zvyklý řešit adresy pomocí GPS, tak napravuji chybu a máte to tady. KOSA GPS 49.6176186N, 15.5446939E HOSTINEC U PALÁNŮ, HAVLÍČKŮV BROD Počasí nechávám náhodě, protože stojí za hovno a část programu mi také na poslední chvíli vybouchla, takže se budu snažit to nějak zalepit. Čauky Mirlos
Ahoj bando ! Přesně tuto situaci jsem očekával, že když se hodně přiblíží plánovaná akce, začne se počet účastníků ztenčovat. Jestli někoho rozhodily ty přistýlky, tak vězte, že budou možná pohodlnější než postýlky. Připraveno bude vše jako bychom tam přijeli v plné sestavě. Chybí tu příspěvek od Edy, jinak OK. Každej pokoj má WC a sprchu, platit se může kartou, na čepu je Rebel, Kozel, Radegast a Prazdroj. Ty tři pivka jsou za stejnou cenu a i po zítřejším zdražení by neměly přelézt 35,-Kč. Prazdroj bude asi za pade. Sál je prostorný, personál vstřícný a celkem příjemná základna. Motky na dvorku pod zámkem. Čauky Mirlos
Tak tak. Přistýlky vypadají na fotkách Hostince ,velice sympaticky a pohodově. Ale myslím si že nás pětina nepřijede a tak bude místa dost. Vstříc lepším zítřkům a čágo v pátek Petrskutr
Ahojte bando, vypadá to u Palánů opravdu hezky, jenom jestli je přistýlka ta postýlka na těch čtyřech nožkách, tak já prosím nee. Nerad bych se ráno vzbudil na zemi s rámem kolem krku. Mějte se všichni báječně a ahoj v pátek. Holduš
, chvíli se zastavíš a už stojíš opodál, nebo jak to vlastně je . Tak v tom kdo s kým a jak se fakt nevyznám. Přijedu tedy sám, Libušku nechám po volebním maratónu odpočinout. Je mi tedy jedno s kým budu spát, snad se někde upíchnu, nechrápající pokoj stejně asi nenajdu, tak je mi to jedno kde neusnu . Těším se na vás. EDA