Vážení kamarádi Ano
Jsem rád že se vám na Slovensku libilo a že už tam někteří už dlouho nemusí ,stejně jako já.
Nic méně čas pokročil a jsou tu v přípravě SUDETY
Po nedělní projíždce páteční trasy cca 250 km ,kterou povedu já
konstatuji že Sudety budou velmi náročné ,hlavně když nebude počas
V sobotu Klínovec 9 stupnů ,nic moc .Už teď doporučuji teplé spodní prádlo a mám za to že sauna a vířivka na pensionu bude v pernamenci.
Na trase pátečních Sudet bude několik velmi zajímavých zastávek(které budou odhaleny až na čtvrteční rozpravě) a se závěrečnou zastávkou v luxusní !!cukrárně v Ostrově, kde by měla být i sobotní zavěrečná.
Kvalita silnic asi 30 km v Krušných horách není žádná hitparáda ,ale dá se to absolvovat v rozumné rychlosti. Ovšem svezení v Německé části je paráda a aspoň uvidíte různé povrchy CZ /DE.
K ubytování
Všichni kdo zaplatili na můj účet zálohu , při příjezdu ji dostanou zpět a ubytování si zaplatí celé.V ceně ubytování je snídaně.Večer bude nábídka večeří dle jideláku s v sobotu budou v nabídce i steaky.Piti pivo Svijany nebo Plzeň ,vína
od Templářů.Sobotní večer je dohodnutá i mjuzika pochopitelně živá.
POKUD CHCE JEŠTĚ NĚKDO nepřihlášený přijet ,musí mi to telefonicky 736222662 nahlásit do konce měsíce srpna,potom už nebude volno na ubytování.
Přihlášeni v tuto chvíli jsou
Já 2*
Kuna 2x
Milan 2x
Nagi 2x
Martin 1x
Mirlos 2 x
Eda 2 x
Jirka 2 x
Sustr = asi Hugo 1x
Sobotní etapa je v plné režiji Milana a dá o ní info po projetí
Toliko zatím k SUDETUM Případné dotazy odpovím na tel.736222662