přeposílám dopis z Holandska
Žádné mezinárodní setkání v Nizozemsku 2021
Chci vás informovat o mezinárodním setkání.
Kvůli koronové krizi vás bohužel musíme informovat, že 25. mezinárodní setkání musí být znovu zrušeno, není možné jej zorganizovat kvůli koroně.
myslíme si, že příští mezinárodní setkání bude v Belgii, doufejme, že v té době budou znovu příležitosti.
Doufám, že jsem vás dostatečně informoval.
S pozdravem Arend Bakelaar a všichni členové Yamaha Venture Club Nederland.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V mém případě pro ty co to ještě neví, tak bojujeme s Evíkem v karanténě s covidem. Sotva to pak v květnu rozchodíme, čemuž věříme, bude následovat v červnu počtvrté odložený nástup na operaci. Když se to sere, tak se to sere.
Mirlos
Ahoj,
ano ano, vše co jsem měl připraveno původně na tento rok, myslím courání za hranicemi všedních dnů jsem odpískal. Řešíme teď s Evíkem důležité rodinné záležitosti a vůbec netušíme jak dlouho to vše potrvá.
Jednak mám v červnu operaci, takže minimálně celý měsíc nebudu fungovat. Za další problém vidím ten fakt, že do teď jsem nic doma neudělal a čtyři měsíce jsou fuč. Ještě ten zasranej covid do toho. Od února mám zaplacený materiál na střechu do Netolic a jak se nikam nesmělo, ještě sem ho neviděl, takže v květnu se to snad rozjede, jestli mi nepodvedli.
Situace mi nabourala letošní plány a protože je můj oblíbený měsíc červen, nemohu jinak, než vše nechat zatím v šuplíku.