Tak to mě nenapadlo, ale jak to teda řeší ostatní? Přece nejezdí všichni "na černo". Jak to tak pozoruji v tom našem státě cosi shnilého jest... Všude to jde, jen ne u nás
Tak nic, budu se soustředit spíše na provoz. Dnes už je Vetura v servisu a zítra jde maska na lak. Airbrush jsme s manželkou vypustili a teď vybírám alarm. Budou se dělat tlaky, komplet kapalyny, komplet spojka, filtry, ložiska atd. No od doby co ji prodal Golett, na to nikdo nešáhl a ani se neobtěžoval vyměnit olej, natož ho dolít. O brzdovce ani nemluvím, chladící kapalina nikde..... Na druhou stranu, vše si udělám a budu vědět, že je to v pořádku a snad by mě nemělo nic překvapit.
A ještě dotaz, všiml jsem si že zespod jesou na rámu dvě oka jakoby na centrál. Nevíte zda tam má být od výroby, nebo je to jen jakože, kdyby ho tam někdo mermocí chtěl? Já bych ho tam i uvítal. Přes zimu sice dávám mašiny na hever, aby si odpočaly gumy a tlumiče a kvůli manipulaci v garáži, ale dávat to kvůli každé prkotině na hever se mi nechce.